| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nicky Начинаещ
|
Пуснато на: Пон Юли 18, 2005 11:06 pm Заглавие: |
|
|
Теста си го бива!!! 50 : 50
Ако един петел снесе яйце на ръба на покрив, накъде ще се изтърколи то? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
QNa Напреднал

Регистриран на: 06 Юли 2005 Мнения: 85 Местожителство: aT tHE m0oN...thE thirD holE aftER thE tuRninG
|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 5:13 pm Заглавие: |
|
|
къдЕто щЕ паднЕ и ЯбълкаТа от кайсиЕвото дърво _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
bebolina Начинаещ
Регистриран на: 19 Юли 2005 Мнения: 10 Местожителство: In The Middle Of Nowhere No.13
|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 5:32 pm Заглавие: :] |
|
|
petlite ne snasqt ))))))))))))))))))))))))))))) |
|
|
 |
legion Начинаещ
|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2005 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Ами ако петела е женски?(Митко Бомбата имаше един такъв кумонистически петел)  |
|
|
 |
QNa Напреднал

Регистриран на: 06 Юли 2005 Мнения: 85 Местожителство: aT tHE m0oN...thE thirD holE aftER thE tuRninG
|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 5:53 pm Заглавие: |
|
|
ако пЕтЕла Е жЕнски значи Е кокошка...но..ако.има./жЕнсКИ.пЕтЕл...то тогава той[или тЯ]..накраткО то...притЕжава бъговЕ в осонвНаТа матрица _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
Eminem Начинаещ

Регистриран на: 26 Юли 2005 Мнения: 1 Местожителство: sOmE wHeRe in The >.>DeThroiT<.<
|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 8:22 am Заглавие: |
|
|
тфа е много дразнещо ама и много яко разбиме от всякаде  _________________
irc Channel: #EminemBG |
|
|
 |
Hoho-Boho Напреднал

Регистриран на: 07 Юли 2005 Мнения: 25 Местожителство: Психиатрията. Отделение "Безнадеждни случаи"
|
Пуснато на: Нед Авг 07, 2005 1:02 am Заглавие: |
|
|
| QNa написа: |
'1 майка имала 3 дЕца...рЕшила да им направи варЕНи Яйца за закуска.но имала.само.2...мислила и открила.начин.по,който всЯко от дЕцата да получи 1 яйцЕ.Какво е измислила" |
QNa, да не би да си объркала броя на яйцата и децата, щото ако е обратно аз мога да реша задачата. Даже ще ми остане едно яйце.  |
|
|
 |
QNa Напреднал

|
Пуснато на: Нед Авг 07, 2005 12:19 pm Заглавие: |
|
|
то...тогава..и..аз.щЕ.мога...дажЕ..мога.и.бЕз.да.ми.останЕ.ЯйцЕ..да.сЕ.справЯ  _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
manniwelle Напреднал

|
Пуснато на: Вто Авг 09, 2005 11:12 pm Заглавие: |
|
|
| QNa, как е възможно 2 яйца да се разделят на три(ма души)? Явно има няква уловка, но не я виждам... |
|
|
 |
QNa Напреднал

|
Пуснато на: Сря Авг 10, 2005 4:04 pm Заглавие: |
|
|
ако.нЯмашЕ...щЯх.ли.да.напиша/точНо.таЯ>задачА  _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
manniwelle Напреднал

|
Пуснато на: Пет Авг 12, 2005 11:53 pm Заглавие: |
|
|
| Е бахти задачата, е бати чудото. QNa, какво е това нещо, бе? Изобщо нямам идея, накъв жокер??? |
|
|
 |
QNa Напреднал

|
Пуснато на: Съб Авг 13, 2005 6:16 pm Заглавие: |
|
|
то.Е.логичНо.но...разбира.сЕ>има.уловка(но.прЕдполаГам...стЕ.разбрали.доста.отдавна...) _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
Hoho-Boho Напреднал

Регистриран на: 07 Юли 2005 Мнения: 25 Местожителство: Психиатрията. Отделение "Безнадеждни случаи"
|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 12:10 am Заглавие: |
|
|
Понеже не мога да готвя, задачата с варените яйца малко ме затруднява.
Искам да попитам дали яйцата са кокоши, защото и аз като manniwelle мисля,
че QNa ни е насадила на пачи яйца.
Ако не се касаеше за деца, бих приложил едно елегантно решение -
да грабна пушката и да изравня броя на закусващите с броя на яйцата.
Тогава за всеки оцелял ще има по едно яйце. _________________ Дори и да паднеш, не ставай с празни ръце! |
|
|
 |
QNa Напреднал

|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 11:19 am Заглавие: |
|
|
идЕята.Е...чЕ>на.всЯко.дЕТЕ>Е>взЕло.1.яйцЕ.. но колко.Е.изЯло..това.Е>друг.въпроСт...
прЕдоилагам.сЕГа..можЕтЕ.да.сЕ>досЕтитЕ... _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
jivi93 Напреднал
|
Пуснато на: Пон Авг 15, 2005 9:46 pm Заглавие: яйцата и децата |
|
|
| Майката разрязала яйцата на две половинки и се получили 4 половинки. След това ги поставила в редица и между тях наредила децата, така че били подредени по следния начин: половинка, дете, половинка, дете, половинка, дете, половинка. По този начин всяко дете протяга ръцете си настрани и хваща по две половинки, т.е. взима едно цяло яйце. Е, двете средни половинки се държат от по две деца, но това надявам се не е проблем? |
|
|
 |
|