| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
QNa Напреднал

Регистриран на: 06 Юли 2005 Мнения: 85 Местожителство: aT tHE m0oN...thE thirD holE aftER thE tuRninG
|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2005 6:21 pm Заглавие: |
|
|
това.Е.доСта.хитРо...върши.работа...
но..сЕ>пак..пригиналНото.рЕшЕниЕ>Е...
2 от дЕцата.са.заварЕни...на.тЯХ..тЯ.дава.по.1.ЯйцЕ...послЕ ги.кара.да го.раздЕлЯт.на.половина...и..тЕ.дават.по.1/2 ЯйцЕ.на.нЕйнОто роДно.дЕтЕ...тайка.то.получава.1/2+1/2 - 1 ЯйцЕ..
така.сичКи.получават по 1... _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Hoho-Boho Напреднал

Регистриран на: 07 Юли 2005 Мнения: 25 Местожителство: Психиатрията. Отделение "Безнадеждни случаи"
|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 3:20 pm Заглавие: |
|
|
QNa, това.Е.доСта.хитРо...но..сЕ>пак... не си ни дала цялото условие.
Сега една малко по-трудна задача.
Бащата на Моника има пет дъщери. Той ги е кръстил съответно:
. . . . LILI, LALA, LALO, LOLU, .. ..
Следвайте логиката, открийте как е кръстил последната дъщеря. _________________ Дори и да паднеш, не ставай с празни ръце! |
|
|
 |
QNa Напреднал

Регистриран на: 06 Юли 2005 Мнения: 85 Местожителство: aT tHE m0oN...thE thirD holE aftER thE tuRninG
|
Пуснато на: Чет Авг 18, 2005 5:47 pm Заглавие: |
|
|
ЕстЕсТвЕНо.чЕ.моНИка...LILI, LALA, LALO, LOLU...МОниКа...зжъцхи..наи.логично..просто...аз.нЕ.сЕ>сЕщам.друго ;') _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
manniwelle Напреднал

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 5:04 pm Заглавие: |
|
|
QNa, доста хитро решение на яйчената задача, нямаше да се сетя...ако имаш още такива, крайно нестандартни, давай насам, живи сме за тях. А ето и една от категория "лесни":
Нещото и Нищото били в една стая. Излезнали. Какво е останало?  |
|
|
 |
QNa Напреднал

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 9:44 am Заглавие: |
|
|
според.мЕН..стаЯта... _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
Naasoq Начинаещ
|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 12:33 pm Заглавие: И |
|
|
Според мен е останало "и"-то  |
|
|
 |
QNa Напреднал

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 6:34 pm Заглавие: |
|
|
при.положЕниЕ.чЕ.Е.написано.по.този.начин "Нещото и Нищото" нЕ>би.слЕдвало.да.остава.И-то..защото..иначЕ.трЯбвашЕ.да.има.запЕтайки ') _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
manniwelle Напреднал

|
Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 4:55 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност, наистина след тях "остава" само съюза "И", и не са необходими запетаи за това...Поздравления на QNa за алтернативния отговор-"стаята"  |
|
|
 |
QNa Напреднал

|
Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 10:50 pm Заглавие: |
|
|
мЕРСи..,manniwelle,почваМ.да.сЕ.чувствам.уМНа  _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
Glupav Начинаещ
|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 10:27 pm Заглавие: |
|
|
| фък. уцелих под 50 %. въпрос: за чий му са на слепия слънчеви очила? |
|
|
 |
Glupav Начинаещ
|
Пуснато на: Пет Авг 26, 2005 10:56 pm Заглавие: |
|
|
"Разпространявай това, за да дразниш
умните хора, които познаваш! "
бъзикаш ли ме, бе? това е най-лесния начин да се комплексираш. трябва да питаш по-тъпи от себе си за да не си ти раздразнения |
|
|
 |
QNa Напреднал

|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2005 10:09 am Заглавие: |
|
|
сигурно..но..аз.уж..сЕ.имах.за.умЕН.човЕК.с.който.и.да.съм..и ..50% но..въпроситЕ>са.елЕмЕнтарНи.на.пръв.поглЕд.и..това.позволЯва..да.сбъркаш..по-лЕсНо... и..накраЯ..и,..слЕд.сЕки.въпроСт..има..комЕнтар...които.тЕ>кара.да.сЕ.чувстваш.мНОу.тъпо... [понЕ.на.мЕН.така./ми.дЕйствашЕ] _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
Fanagoria Напреднал
|
Пуснато на: Съб Авг 27, 2005 10:18 am Заглавие: |
|
|
.
Стига бе! Въпросите наистина са елементарни. И там е проблемът! Нагласата на човек е като му се постави задача, да мисли сложно върху нея. Просто мислете елементарно, и ако НЕ СЕ ПОЛУЧИ, чак тогава мислете за сложни решения.
Ако можех да чертая тук, щях да ви дам блестящ пример за това, което казвам. Ще помисля и ще опитам.
Ф-я
. |
|
|
 |
FRESH_MAN Начинаещ
|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 8:58 pm Заглавие: Ето една задача и от мен |
|
|
Видях тоя форум и много ме накефи и реших и аз да се включа
Ето и моята задамча км вас:
На едно дърво имало 2 ябълки, един човек хвърлил пръчката си за да си събори ябълка и що да види - на земятя нямя 2 ябълки и на дървото няма 2 ябълки. Как става това? |
|
|
 |
QNa Напреднал

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 10:33 pm Заглавие: |
|
|
1 горЕ>и.1.долу!?....но.всЕ>пак.да..пипитам..дървото..ЯбълКОво.ли.Е...?! _________________ doRi.i.saMa.da.syM.v.avtobuSa..paK.shtE.sE.buTam |
|
|
 |
|