|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EmilAleksov Администратор
Регистриран на: 14 Окт 2004 Мнения: 700 Местожителство: Bulgaria, Sofia
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 12:58 am Заглавие: За любителите на зимните кънки |
|
|
Вече е открит сезона за зимните кънки в София!
За съжаление пързалката в Зимния дворец в Студентски град ще отвори врати чак след Нова година (по незнайни причини!). Така че единствения "избор" остава спортен комплекс Славия. Пързалката работи всяка събота и неделя, като часовете за свободен достъп на граждани са от 12ч и 18ч. Лошото е че кънките, които се дават под наем не са много като брой, така че тези, които нямат собствени, е хубаво да помислят за по-ранно нареждане на опашката пред касата...
Иначе цените са нормални - 2лв за наем на чифт кънки и 2лв вход за пързалката, а ледът си е все така твърд и студен при посядане...
Така че нека се пързаляме (без да ни изпързалят)! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 12:24 pm Заглавие: Ah, tezi zimni kanki! |
|
|
Az imam mnogo loshi spomeni ot karaneto na zimni kanki i to tochno na parzalkata Slavia. Parviat pat, kogato se kachih njamashe 37 nomer i karah s edni 42 - za hokeisti sas zabci otpred. Spomnjam si sashto taka, che sled tova machenie imah strashna muskulna treska na racete ot tova, che prez cjaloto vreme se tegleh, darjeiki se za parapeta. A vtoria pat kato otidoh takmo veche se vratkah na 1m ot parapeta leka poleka, kogato edin mi varhletja otzad, sabori me i do kraja pak imah poveche muskulna treska na racete, otkolkoto na krakata. Mai hodih i treti pat, no si spomnjam, che prez cjaloto vreme me beshe strah njakoi da ne me blasne (vse pak krainicite makar i da ne sa kato na Naomi Kembal, sa si mi neobhodimi)....
Blazja na vsichki, koito mogat da karat zimni kanki i sa se nauchili! Pojelavam Vi veseli momenti na parzalkata! |
|
Върнете се в началото |
|
|
wanja Начинаещ
|
Пуснато на: Вто Окт 26, 2004 12:27 pm Заглавие: Ot Wanja |
|
|
Machenicata s kankite sam az ) |
|
Върнете се в началото |
|
|
genovk Начинаещ
|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 10:06 pm Заглавие: |
|
|
Дайте пресна информация |
|
Върнете се в началото |
|
|
pgp Начинаещ
|
Пуснато на: Вто Май 16, 2006 11:04 am Заглавие: |
|
|
В настоящия момент има пързалка по финландските езерца.... Тук ще се наложи да изчакаме следващия сезон . Аз карам редовно на "Славия", там лед има когато работи пързалката, твърд и прочее както каза Емо... Който иска следващия сезон може да се присъедини, може да организираме група. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|